• Image 01

  De mooiste dingen ontstaan door de


  dingen die je samen onderneemt.

 • Image 02

  Conversie zit in ons DNA

 • Image 03

  Groei vraagt altijd om het verleggen van je grenzen,


  het vraagt om creativiteit en innovatie

 • Image 04

  Eerlijk en transparant zaken doen

Persbericht


Mededeling

Per 29 september 2015 zijn de bedrijfsactiviteiten van Digimo Media BV, Adquick BV en Profila BV gestaakt. Voor Digimo Media BV is het faillissement aangevraagd en inmiddels toegewezen, met de benoeming van een curator.

In goed overleg met de curator van Digimo Media BV wordt geprobeerd om de schade voor iedereen te beperken.

Voor Digimo Contact Center BV (DCC) is er surseance aangevraagd en verleend. In overleg met de bewindvoerder wordt bekeken of een doorstart mogelijk is.Toelichting

In het veranderende landschap van wet- en regelgeving zijn innovaties en nieuwe business modellen cruciaal voor succesvolle online marketing campagnes. Een beweging die wij vanuit onze visie toejuichen. Het fundament van Digimo Media is gelegen in het verzorgen van email marketing campagnes. Er is met veel inzet en enthousiasme van het team gewerkt om de dienstverlening te innoveren en het bedrijf te versterken. Het is echter niet gelukt om de omschakeling snel te maken en de onderneming op tijd klaar te stomen voor de toekomst.

Een aantal recente tegenvallers hebben uiteindelijk geleid tot het besluit om de activiteiten per direct te staken en faillissement aan te vragen voor Digimo Media BV.

Keep in touch


Digimo Media B.V.
Jansstraat 1-5
2011 RT Haarlem

+31 (0)85 489 7850

info@digimomedia.nl